Online póker: lehet az otthoni játék olyan, mint az igazi?

Online póker: lehet az otthoni játék olyan, mint az igazi?

Miért kezd az online póker ilyen népszerű lenni? Senki számára sem titok, hogy az online póker egy pár csekély év alatt kimagasló mennyiségű játékost ért el – és azon belül is komoly pókeres profik kerültek napvilágra. Bár sokan vitatják, hogy a valódi kaszinók és pókerszobák nem kerülnek a háttérbe egyhamar, nincs arra okunk – kezdő vagy profi pókeresként – hogy elutasítsuk az online póker által nyújtott előnyöket és lehetőségeket.

 

Mik az online póker előnyei?

 

Ahhoz, hogy megismerkedjünk az online póker világával, vagy esetleg áttérjünk a valódi kaszinók és pókerszobák nyújtotta lehetőségektől, érdemes felvázolni, hogy milyen előnyben részesülünk, ha az online pókert válasszuk.

 

Nem kell utazni

 

Itt nem felétlenül a melegítőkre és az otthoni mamusz csábítására, mint ’dresszkód’-ra gondolunk, bár ezt se felejtsük el! A legtöbb kaszinók ellenzi a kényelmes és sportos ruházatot, de otthon nincs senki, aki megszóljon minket érte. Ennél viszont fontosabb tényező lehet az útiköltség. Nem kerül semmibe a vidéken elő játékosoknak felutazni a fővárosba, és még a nagyobb, európai vagy világszintű versenyekről nem is beszélve! Nem kell izgulni a szállásunk és a repülőjegyeink költségei miatt, hiszen online pókeresek vagyunk. Profi pókereseknél az utazási költség már lehet, hogy elenyésző. Ők az online pókerrel inkább időt spórolnak – a repülőn töltött órák helyett folytathatják a játékot.

 

Te választod ki a téteket és az ellenfeleidet

 

A valódi kaszinókkal szemben az online póker lehetőséget ad arra, hogy céltudatosan válassz neked megfelelő ellenfeleket. A játék szoftver igény szerint olyan játszmákba helyezi a játékost, ahol olyan tétekkel tud megküzdeni, ami kényelmesen passzol a költségvetéséhez. A tétek mérete mellé általában párosul az ellenfél tudásszintje is. Egy online póker játszmában könnyebben tudjuk felmérni a többiek tudását, és így egyszerűbben tudunk korrigálni.

 

Kisebb nyomás, több fókusz

 

Ez egy vitatott tény, ami az online póker mellett szól. Otthon sokkal effektívebben tudod a környezeted kontrolálni a fizikai pókerszobákkal szemben. Úgymond „hazai pályán” vagy és kevésbé tudnak mások kizökkenteni az összpontosításból. Ugyanakkor kevesebb impulzus ér a többi játékostól, ami lehet egy előny a kisebb nyomás szempontjából, de lehet hátrány is a kevesebb személyes kontakt a pókerezési stratégiádban.

 

Mik az online póker hátrányai?

 

Gyakran említett hátránya az internetes pókernek a kevés nagytétű asztalok. Ami előnyt jelent a kezdők vagy a hobbi pókereseknek a kis rizikós játékokban, az a nagyobb játékosoknak egy hátrány. Azok, akik nagy téttel akarnak játszani, hamarabb fognak elérhető pókerszobákat találni offline. A másik hátrány, amivel egy kaszinóban biztos nem találkozol, az a szerverhibák és az internet problémák. Ez egy ritka hátulütő, de sajnos előfordulhat.

 

Hol érdemes kipróbálnom vagy elkezdenem az online pókert?

 

Mára már nagyon sok lehetőség közül választhatunk az interneten, ami a bőség zavarát is okozhatja. Egy kiválló, bevált rendszer a bet-at-home. Manapság az egyik legnagyobb online szerencsejáték szolgáltatói névnek számít, ami a fogadások mellett nagy szerepet válal az online kaszinók és póker világában. 2006 óta elérhető náluk az online póker, és tudásszinttől függetlenül válasszák a hobbi szintű- valamit a profi játékosok egyaránt. A bet-at-home az iPoker hálózat része, ahol többek között a bet365, Betfair és a William Hill is szervezi a póker rendezvényeit.

 

Azoknak ajánljuk, akiknek fontos a gyakorlási lehetőség, de ugyanakkor lényeges a számla biztonsága is. Rengeteg játékos fordul meg a bet-at-home online póker szobáiban, így bőven van lehetőség kiismerni több típusú játékosokat és azok póker stratégiáit is egyaránt. Nem mellesleg hatalmas póker bónuszokra tehetünk szert, akár €1,500-ig (520,000 forint)! A bet-at-home minimalista stílusa nem vonja el az ember figyelmét a pókertől, és így könnyen kezelhető a fiatalok és idősek által egyaránt.

Kommentek
  1. Én