KALIFORNIA autóbaleset

KÜLÖNLEGES JOGI KÉPESSÉG A CALIFORNIA JÁTÉKON A Baleset áldozatainak

KÜLÖNLEGES JOGI KÉPESSÉG A CALIFORNIA JÁTÉKON A Baleset áldozatainak

Minden nap kaliforniai emberek ezre vesz részt a gépjármű-balesetekben. Ezeknek az egyéneknek az életét - néha véglegesen - megszakítják egy másik személy gondatlansága miatt.

Baleset áldozataként Kaliforniai személyi sérülési törvények alapján kártérítésre jogosult lehet. Gyorsan kell cselekednie annak biztosítása érdekében, hogy törvényes jogait védje.

Mit kell bizonyítania egy autóbalesettel járó követelés során?

Kaliforniában a gépjármű-balesetekkel kapcsolatos gondozások gondatlanságként folynak. A gondatlanság iránti igényben a sérült sértettnek bemutatnia kell

A vétkes fél kötelessége a baleset áldozata;

A kötelezettséget megsértették, mert a vétkes fél gondatlan volt; és

A vétkes fél gondatlansága miatt a baleset áldozata károkat szenvedett.

Ezen elemek mindegyikét be kell bizonyítani annak érdekében, hogy a gépjármű-baleset áldozata érvényesüljön a követelésben. A tapasztalt kaliforniai car accident lawyers segítségével a siker esélye exponenciálisan növekszik.

A Nakase Ügyvédi Iroda a kaliforniai San Diego-ban az egyik legjobb személyi sérüléssel foglalkozó ügyvéd a sérült járművezetők számára, akik törött csontokat vagy ortopédiai sérüléseket szenvedtek.

Minden kaliforniai járművezető kötelessége járműve biztonságos és ésszerű üzemeltetése a közutakon. Az ésszerű vezetés példái a közlekedési törvények betartása és a sebesség rossz időjárási viszonyokhoz történő igazítása.

Az ésszerű és biztonságos vezetési kötelezettség sok megsértése szintén a közlekedési törvények megsértése. Például a sms vezetés közben, az alkoholfogyasztás és a vezetés, valamint a vörös lámpák futtatása mind a gondatlanság egyik típusa.

MIÉRT FELHASZNÁLNI SZEMÉLYES KÁROSOK JOGALKOTÓJÁT MEGFELELŐEN A VEZETŐ BIZTOSÍTÓ VÁLLALATÁHOZ?

A biztosítási ügynökök a hibás járművezető biztosítótársaságának nevében megpróbálják a jövedelmezőség maximalizálására helyezkedni. Ezek az ügynökök általában a baleset utáni első napokban felhívják Önt, és útba lépnek egy olyan úton, amely a lehető legkevesebb pénzösszeggel rendezi igényét.

A biztosítótársaságok tudják, hogy költségei felhalmozódnak, és óriási stressz alatt van. Olyan ajánlatot nyújtanak Önnek, amely valószínűleg túl alacsony ahhoz, hogy méltányosan megtérítse a veszteségeit abban a reményben, hogy rendezi igényét és elveszi a pénzt.

Ha azonban rendezi a követelését, akkor elkerülhetetlenül aláírja jogait, és megszünteti annak lehetőségét, hogy personal injury attorney -ot felvegyen és személyi sérülési igényt folytasson.

Több mint igazságos orvosi számlák: a károk és a baleset esetének értéke

A kaliforniai autóbaleset után az áldozatok egyik legnagyobb problémája az orvosi számlák. Ezek a költségek gyorsan felhalmozódnak, és gyakran tízezreket vagy annál többet érnek el. Az orvosi számlák azonban nem az egyetlen típusú veszteség, amelyet a balesetek áldozatai balesetek után szenvednek.

Általában a kár - amely befolyásolja az ügy értékét - magában foglalja:

Egészségügyi kiadások

A jövőbeli orvosi ellátás becsült költsége

Az otthoni sérülések átalakításának költségei (például kerekes szék rámpák építése vagy korlát felszerelése)

Elveszett bérek

Fájdalom és szenvedés

A társaság elvesztése

Anyagi kár

Volt sürgősségi műtét baleset után? Kimaradt egy nagy bónuszról a munkahelyén, mert felépült? Az autóját vontatták egy baleset után? Ül egy tároló udvaron, és díjat gyűjt?

Javításra, cserere vagy bérleti autó visszatérítésre van szüksége? Az autóbalesetekkel kapcsolatos igények nagy kihívást jelenthetnek a navigálás során, de a kaliforniai személyi sérülésekkel foglalkozó ügyvédek itt vannak, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a helyes irányba halad-e a gyógyulás maximalizálása érdekében.

HOGYAN HASZNÁLJON A KÉSZÜLÉKBEN JÁRÓKÉNT GYÁRTÁSI KÉZET?

Egy autóbaleset után az idő döntő jelentőségű - Kalifornia korlátozza, hogy mennyi ideig kell a balesetek áldozatainak pert benyújtaniuk, függetlenül attól, hogy súlyosan sérültek-e. Ezt a határidőt elévülési időnek nevezik.

Kaliforniában a gépjármű-baleset során bekövetkező személyi sérülésekkel kapcsolatos követelések elévülési ideje a baleset időpontjától számított két év. Ha a baleset áldozata a határidőig nem nyújt be igényt, akkor az ügyet elutasítják, és az áldozat teljes felelősséggel tartozik az általa elszenvedett pénzügyi veszteségekért - még akkor is, ha az áldozat nem volt a hibája a baleset miatt.

Ezért ha Kaliforniában egy autóbalesetben vesz részt, akkor a lehető leghamarabb beszéljen egy tapasztalt ügyvéddel, hogy az ügye megkezdődhessen.

DOS ÉS NEM DOKUMENTUMOK JÁRMŰVEN A Balesetet

Autóbaleset után a kapott tanács gyakran ellentmondásos. Minden bizonnyal vannak olyan lépések, amelyeket a baleset után meg kell tennie, valamint az intézkedések, amelyeket kerülni kell.

A lehető leghamarabb beszéljen egy tapasztalt kaliforniai autóbaleset-ügyvéddel. Ezek az ügyvédek az ön nevében beszélhetnek a biztosítótársaságokkal, megvédve a követelés rendezésére irányuló nyomástól. Ezek az ügyvédek biztosítják az Ön törvényes jogainak védelmét az ügy egész területén.

NE azonnal forduljon orvoshoz - akkor is, ha nem gondolja, hogy súlyosan megsérült. Egyes sérülések késleltetett tüneteket mutatnak, és a baleset idején esetleg nem mutatnak tüneteket. A biztosítótársaságok szeretik érvelni, hogy a baleset áldozata nem súlyos sérülést szenved, ha a baleset után gyorsan nem fordultak orvoshoz.

Végezzen részletes nyilvántartást a balesetéről. Készítsen fényképeket a helyszínről, a lehető leghamarabb írja le az eseményekre való emlékezetét, és tárolja az összes orvosi nyilvántartását. Ezek az információk segítik az ügyvédet az Ön nevében károk megtérítésében.

NE folytasson hosszas beszélgetéseket a vétkes fél biztosítótársaságával a balesetről. Egyszerűen mondja meg az ügyintézőt vagy az ügynököt, hogy ügyvédet vesz fel, és hogy bármilyen kérdése felmerülhet az ügyvédi irodában. Nem akarja kockáztatni, hogy olyan nyilatkozatot tesz, amelyet később felhasználhat veled szemben.

NE beszélje meg az esetet a közösségi médiában. Még a látszólag ártatlan hozzászólások is, amelyek kijelentik: "Ma balesetben voltunk, de rendben vagyunk!" a biztosító társaság felhasználhatja veled szemben.

NE tartson semmit az ügyvédjétől. Még akkor is, ha úgy gondolja, hogy az ügy egyes tényei sértik a követelését, ezeket közölnie kell ügyvédjével. Valószínű, hogy nem károsítják igényét komolyan! Ügyvédjének teljes képére van szüksége az Ön esetéről, hogy jogait teljes mértékben megvédje.

 

Kommentek
  1. Én